Prince Housing sales center by Lab Modus

 The site is located in a newly developed area near Taiwan High Speed Rail’s Taoyuan Station.

The scheme is composed of a two-story rectangular volumes and a deformed double layered perforated metal louvers.

Conceptualized of a “dancing box”, we intend to give dynamic rhymes in this open field site.
These dynamics present significant challenges for us working to shape a built environment that will meet commecial and perceptive needs both today and future.
The irregular openings trimmed out from metal louver façade are to provide air and views to the corresponded interior spaces. Therefore, the interior can adapt the filtered sunlight and air into spaces.

Prince-Housing-Sales-Center-by-Lab-Modus 03

Prince-Housing-Sales-Center-by-Lab-Modus 04

Prince-Housing-Sales-Center-by-Lab-Modus 06

Prince-Housing-Sales-Center-by-Lab-Modus 01

Prince-Housing-Sales-Center-by-Lab-Modus 02

Add Comment