Vista House

The clients were a husband-and-wife couple. He works as the director of an advertising agency, while she works in the food business. The couple purchased a plot of land that faces the cliff of a plateau and commissioned us to build a wooden three-storey residence for themselves and their child.

In order to make the most of the magnificent view overlooking the north side of the plot, we decided to activate the latent potential of the location by installing panoramic windows inside the house that would give the residents an unobstructed view of the scenic surroundings. The first floor was compactly outfitted with a small, Japanese style straw-matted bedroom, as well as a bathroom and dressing area with an attached terrace. Each of these spaces commanded a handsome view of the landscape outside.

VISTA_04

VISTA_09

VISTA_10

VISTA_13

VISTA_14

VISTA_16

VISTA_17

VISTA_20